Wat is nieuw

Nieuw in Kaspersky Safe Kids 23.0.0.399:

Nadat Kaspersky Safe Kids is geüpdatet, wordt de teller die aangeeft hoelang uw kind programma's en de computer heeft gebruikt mogelijk opnieuw ingesteld. In dit geval gaan de eerdere statistieken over de gebruiksduur op die dag verloren. Als u tijdslimieten voor het gebruik van programma's of de computer hebt ingesteld, kan uw kind op de dag van een update de programma's of de computer langer gebruiken dan deze tijdslimieten. Daarom doet u er goed aan om na een update de statistieken te controleren.

Raadpleeg ook

Kaspersky Safe Kids bijwerken